Het 48 Hour Film Project 2023 in Arnhem is de tweede editie van dit event. Alle 17 deelnemende teams krijgen een genre, prop, line en karakter die in de film verwerkt moeten worden. En dat allemaal binnen 48 uur tijd. 
Het team van B302 begon vrijdagavond na de aftrap met het schrijven van de film. Zaterdag werd er druk gefilmd. En zondag werd er gewerkt vanaf de vroege ochtenduren aan de montage en werden de laatste puntjes op de i gezet. 
Het resultaat is ‘Kamer 8’, een science fiction-thriller. De film past een minimalistische aanpak toe op een ongewoon concept. Dit is verpakt in een apart en claustrofobisch jasje. Waarin de werkelijkheid niet altijd is wat het lijkt.
De film heeft ook drie mooie prijzen binnengesleept: 3rd best film, best cinematography en best color grading, ook zijn we genomineerd voor onder meer best graphic design!​​​​​​​
Mijn taken bij het maken van deze film waren het helpen met het brainstormen en het maken van graphic design door het ontwerpen van de illustraties in de intro en de outro van de film. Hier beelden we de meest belangrijke onderdelen uit de film uit door middel van simpele lijn illustraties, deze zijn geanimeerd door mijn collega Sam Kleisterlee.
Back to Top