Hiii! Mijn naam is Fleur Jansen, ik ben 22 jaar oud en wonende in Arnhem!
Momenteel ben ik een derdejaars student aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen, waar ik Communicatie en Media Design studeer, specifiek content design. Mijn reis in de wereld van design begon in 2021, toen ik een basisopleiding volgde aan de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht (HKU). Deze heb ik afgerond en daarna ben ik verder gegaan op de HAN, omdat ik meer wilde leren over communicatie en het toepassen van design.
Naast mijn studie ben ik actief als designer bij het creatieve mediabureau B302 in Arnhem, waar ik met veel enthousiasme werk sinds februari 2022. Mijn werk omvat een breed scala aan designprojecten.
Mijn passie ligt voornamelijk in graphic design en digital art. Deze website biedt een glimp van enkele van mijn projecten en vrij werk, waarbij ik mijn creativiteit tot uiting breng in visuele vorm. 
Naast mijn werk en studie heb ik ook diverse andere interesses, waaronder mode en trends, crochet en lezen. Al met al ben ik iemand die altijd op zoek is naar creatieve uitdagingen en met plezier mijn passies nastreeft. Mijn reis als designer is pas net begonnen, en ik kijk ernaar uit om te groeien en te evolueren in dit spannende vakgebied. Bedankt voor het bekijken van mijn portfolio.

Bekijk mijn sociale media voor meer, instagram en tiktok: Fleurejansen.
Back to Top